SHAKLEE NEW HOME OFFICE. KAT MANA TU???

Assalammualaikum semua,
Hari ni nak update pasal Home Office yang baru untuk Shaklee. yeayyy.
Kat mana??
ni alamatnya:

Home Office

Level 2, Sunway Geo Tower, Jalan Lagoon Selatan, Sunway South Quay, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188

haa ni ada 2 keping gambar Kedai Shaklee yang baru. Boleh lah belek- belek dan baca isi kandungan produk shaklee anda sambil bershopping, nak bawa kawan- kawan tour kat sini pon best juga. (Bateri handphone dah nak abis , so sempat snap 2 ketul gambaq jaa. hihi)
hq shaklee, shaklee kuala lumpur, shaklee sunway, mana nak beli shaklee

hq shaklee, shaklee kuala lumpur, shaklee sunway, mana nak beli shaklee


Sebelum ni HQ Shaklee kat Sunway juga tapi kat The Pinnacle Sunway. Kena amik kad access dan naik tingkat atas untuk beli Shaklee. Isi borang, amik nombor dan tunggu order siap dan collect  produk shaklee yang telah di order di kaunter hujung sekali.
Tapi sekarang dah bertambah mudah. Home Office Shaklee telah berpindah dari The Pinnacle ke Sunway Geo Tower. Proses pembelian juga dah berbeza. Dah jadi lagi mudah tau. Kini, kita pilih terus produk Shaklee yang kita nak, masuk dalam bakul dan bawa terus pegi ke kaunter untuk pembayaran. Tapi Shaklee Id jangan lupa. :-)

Makin senang untuk shopping Shaklee di HQ.
Jom ramai- ramai kita tour kat sini jom.

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

2 comments:

  1. Replies
    1. wah bagus tu adam. vivix memang bagus. sambil repair sel sambil jadi muda dengan Vivix Shaklee

      Delete