KENAPA PILIH SHAKLEE??

set pantang, set ibu hamil, premature, demam kuning, jaundice

Kenal Shaklee bila??


Kak nab kenal shaklee tahun 2013. 3 tahun lebih dah rupanya. Masa tu berpantang anak kedua. Sebab ada pengalaman berpantang anak pertama yang super penat dan kes baby tak kenyang. Jadi tak naklah benda yang sama berulang.



Tambah pulak anak kedua premature, so memang kena berulang ke hospital walaupun tengah pantang. Bukan takat dapat penat tapi dengan sakit pinggang, sakit kepala semua sekali dapat. Jadinya mulalah Kak Nab survey set pantang dan penyusuan yang menarikss.. memang majoriti suggest Shaklee. Since Kak Nab memang tak boleh makan jamu time tu dengan gastrik and baby premature lagilah berisiko untuk kena jaundice. so memang terpaksa say goodbye untuk jamu jamuan.

Kesan Makan Shaklee??

Alhamdulillah of coz lah berkesan kalau tidak takkanlah boleh bertahan selama ni kan. Banyak juga supplemen lain Kak Nab try tapi tak sama dengan #shakleeeffect . 



Kesan kak nab amalkan set shaklee semasa penyusuan dan berpantang ialah baby lebih kenyang selepas menyusu dan tidur lebih lama dan nyenyak. The best part is Kita mak- mak pon lebih tenang dan ESP bagi ibu- ibu kenyang lebih lama!. Secara tak langsung berat badan Kak nab turun dengan mudah dan cepat. 

Badan lebih bertenaga dan fresh. Sebab itulah selepas tempoh pantang pun rasa rugi untuk stop shaklee. 

Dan yang bestnya, set pantang tu bukan lah spesifik untuk berpantang atau penyusuan sahaja. dah abis pantang pun boleh makan, dah habis tempoh penyusuan pun lagilah bagus diamalkan. 

Dan yang lagi best vitamin Shaklee ni SEMULAJADI dan bukannya sintetik. 



>>BAGI IBU- IBU YANG TENGAH BERPANTANG<< 

Dari anda jadi mak lampir dan mereput dalam kelesuan ditambah dengan suara merdu baby 'menyanyi' sebab susu tak mengenyangkan, sangat sangat perlu anda try Set Berpantang Shaklee.



Susu Formula bukan tak bagus tapi Sebab Susu Ibu itu terlalu banyak khasiatnya. Jadi lebih baik berusaha untuk tambah susu ibu.

Ibu- ibu atau wakil ibu  :boleh whatsapp kak nab  di 013 3860068 untuk pembelian naa.

Jangan mereput lama- lama. order sekarang!.



* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.





Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment