APA YANG BEST BISNES SHAKLEE NI?

Assalammualaikum semua ibu- ibu yang suka berniaga dan dalam masa yang sama nak jaga anak atau dalam erti kata lain fulltime housewife. Memang disarankan sangat anda buat bisnes shaklee. Sebab apa bisnes Shaklee sesuai untuk anda:

online business, bisnes online paling best, cara jadi ahli shaklee


1. Sambil jaga anak, sambil bisnes shaklee.
Mana tak nya, buat blogging online jer. Layan customer online, order shaklee pon online.

2. Order Shaklee Online??
yer betul, masuk website shaklee2u.com.my dan login id anda, kemudian boleh dah klik- klik untuk shopping apa yang anda nak. letak alamat, bayar dan zrasss selang beberapa hari dah dapat dah order shaklee anda depan pintu rumah. Dan lagi best ada yang order hari ni esok dah dapat. Senang sangat.

3. Ada Playroom untuk anak- anak di Shaklee HQ.
Bagi yang suka shopping di Shaklee Centre pon amatlah selesa dan teratur. Mudah sangat. Ibu - ibu yang bawak anak ke HQ shaklee di sunway lagilah seronok sebab ada playroom untuk anak- anak.

4. Makan vitamin Shaklee sendiri pon boleh merasa bonus tau.
yup, bagi ibu- ibu yang makan dan gunakan produk Shaklee akan dapat cash bonus bila uv point mencecah 150 point setiap bulan. Makan sendiri pon boleh dapat bonus apantah lagi kalau berbisnes kan.

5. Kepuasan yang tak terhingga bila kita dapat kongsi khasiat dan kebaikan Shaklee kepada semua orang. 
Yesss, Shaklee Effect ni memang wow!. Mana taknya kan, produk Shaklee diiktiraf dalam jurnal antarabangsa dan lengkap dengan Landmark Study . 

6. Bantu orang jadi lebih SIHAT!.
Bila customer mesej kata mereka dapat kesan positif dan lebih sihat dengan makan Shaklee. Inilah yang paling seronok sekali. Satu perasan gembira dan syukur sebab dapat temukan mereka dengan Shaklee.

Daftar jadi Pengedar Shaklee Sekarang.
Whatsapp "Shaklee" ke 013 3860068 Segera.

Jangan tunggu- tunggu lagi, Mari kita berniaga!


Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment