CARA MEMILIH VITAMIN YANG BAGUS.

Assalammualaikum semua pembaca setia blog vitamincantek ni.

ok hari ni kak nab nak story pasal apa yang best nya shaklee ni DAN checklist nak pilih vitamin yang selamat.
Kak Nab mula jatuh cinta dengan shaklee ni lepas consume set berpantang dan sekali harung menyusu 3 tahun lepas. Misi berpantang yang cergas tercapai dan misi penyusuan pon selesai dengan jayanya, alhamdulillah.

vitamin shaklee, kenapa makan shaklee, suplemen satu badan, vitamin yang bagus


Lepas tu cam best pulak. terasa badan lebih bertenaga dan gastrik Kak Nab pon berkurangan sangat sangat banyak. Sampai dah tak payah nak simpan stok gaviscon. Kalau tidak, memang kena bawak merata gaviscon tu, siap ada dalam handbag lagi. Cerita pasal letih ni, ternyata memang badan sangat kurang nutrisi sebelum tu, asyik tak larat nak baring, nak tido, dan penat yang berganda ria. Kak Nab ingat memang normal lah kan , biasalah dah makin meningkat kan umur mestilah tak larat. Tapi sebenarnya tanggapan itu salah belaka, ramai jer yang sihat dan aktif walaupun usia dah lanjut. 

Salah satu sebab badan asyik tak larat jer adalah berpunca daripada kekurangan nutrisi. Bila Kak Nab dah start makan shaklee barulah rasa perbezaannya. lahhhh selama ni yang dok tak larat tu bukanlah sebab faktor tua pon, tapi sebab badan tak cukup vitamin. Yerlah kan makanan seharian pon tak seimbang. Makan untuk kenyang dan sedap jer kata orang. 

Bila dah seronok makan shaklee rasa seronok pulak nak share dengan kawan- kawan dan sedara mara. Rasa rugi sihat sorang- sorang. Sebab nikmat sihat tu sangatlah berharga sebenarnya.

Tambah pulak Shaklee ni satu satunya vitamin yang ada Landmark Study. Satu kajian yang dilakukan oleh pihak ketiga. Di mana kalau keputusan tak menyebelahi Shaklee pon, keputusan baik atau buruknya vitamin itu akan dipaparkan kepada umum. Ternyata Shaklee syarikat vitamin yang berani nak buat ujian ni. Hasilnya memang menakjubkan. Pengguna vitamin Shaklee mempunyai tahap kesihatan yang berganda lebih baik dari pengamal vitamin lain atau yang tak makan apa- apa vitamin. Anda rasa bagus ke tak bagus makan Shaklee?? Dah tentu lah bagus kan. sampai hasil kajian super positif camtu. 

Haa tu dia, pengamal shaklee mempunyai tahap kesihatan jangkamasa panjang jauh lebih baik. Alhamdulillah.

Jadi macam mana nak pilih vitamin yang betul, selamat dan terbaik??



Nak Order Vitamin Shaklee Anda Hari ini??
Whatsapp jer Kak Nab di 013 3860068.


Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment