TIPS KURUS DENGAN KAYU MANIS DAN MADU!

Tips utk hari ni:  balance kan suhu badan secara alami. Sometimes kepala kita jadi terlampau panas..tapi kaki sejuk.itu maknanye suhu badan tak sihat..dan mudah berulang demam dan sakit kepala yang tak berkesudahan.

hangpa pernah dengaq dak kayu manis atau cinnamon?
ibu- ibu mesti biasa dah dengaq kan.


TAPI cinnamon yg kite nak guna ni bukan hat yg masak tu naa.yg tu dipanggil "Cassia Cinnamon"

so yang mana yang nak buat balance suhu badan dan turunkan demam ni ?? Nama dia "Ceylon Cinnamon" 
-rupa dia lain
-warna dia pon lain skit.
-tahap kerapuhan pon lain.

tips atasi perut buncit, tips kurus , kayu manis dan madu, tips kurus dengan mudah


Cara nya amik separuh sudu teh serbuk ceylon cinnamon dan bancuh dlm ayaq panas . biaq ayaq sejuk jd suhu bilik  lebih kurang 10-15 minit.
pastu tambah madu satu sudu besaq.siap dan minum.;-)

Selain utk balance kan suhu badan, cinnamon juga boleh bantu kuruskan badan juga. ;-). Jom cuba. 

#liveamazing
#tsunamishaklee
#tipsoftheday
#naturalhealing
#sejukkanbadan
#kuruskanbadan

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment