PRODUK ANTI AGING YANG BAGUS 100% SEMULAJADI TANPA BAHAN KIMIA

produk anti aging yang bagus anti penuaan

Setiap hari sel anda diserang dengan tekanan, diet tidak seimbang dan toksin alam sekitar. Lebih banyak serangan dihadapi, lebih tinggilah peluang mendapat penyakit berkaitan kesan penuaan yang bakal anda hadapi. Lindungi sel- sel tubuh anda secara semulajadi dengan Vivix Shaklee yang telah diuji secara Klinikal dan terdiri daripada bahan - bahan semulajadi DAN HALAL.!


Vivix mengandungi campuran unik botani Polygonum, Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol.

Polifenol adalah kumpulan fitokimia yang terdiri daripada sebatian tanaman yang mengandungi khasiat antioksidan dan sel antipenuaan.YAA BETUL VIVIX TANPA PENGAWET

Vivix bukan hanya membantu menyokong kesihatan  seluruh badan sahaja malah Vivix digelar World’s Best Anti-aging Supplement, Magic Potion, Cellular Anti-Aging Tonic dan banyak lagi gelaran!


SATU SUDU KECIL VIVIX Sehari sudah  cukup. Dan menjadikan anda 25 TAHUN LEBIH MUDA. InsyaALLAH.

BUKAN HANYA SEBAGAI TONIC ANTI AGING MALAHAN VIVIX SEBAGAI MINUMAN UTK KESIHATAN SELURUH BADAN.
Order terus Sebotol Vivix hari ini juga:

Tekan butang "Beli Sekarang" dan ikuti langkah- langkah pembelian yang telah ditetapkan.NAK PENJIMATAN BERGANDA??
Whatsapp "Vivix" Ke
013.3860068Nabisah Bibi Imbichi
Pengedar Shaklee Berdaftar
(Sid: 1215924)


* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.
Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment