VIVIX SHAKLEE MAHAL SANGAT!!

Yer betul tu!! .. kalau dengar harga vivix memang boleh terbeliak bijik mata. awat mahal sangat. ada emas permata ka dalam tu? jenuh telan emas..hihi..

tapi persoalannya adakah bernilai dengan harganya??
ok Kak Nab bagi satu testimoni dulu



Setahun 3 kali warded dengan bil mencecah 12 ribu lagi terbeliak besaqqq bijik mata!! bukan hanya duit melayang. sekali dengan badan sakit. Kena telan segala pil drugs dan sudah pasti kena cucuk sana sini.

Rawatan hospital memang diketahui umum bukan untuk mencegah penyakit dari muncul tapi hanya dapat bertindak bila sakit itu muncul.
Sebagai contoh bila demam baru kita cari panadol. Doktor tak bagi kita makan panadol atau paracetamol sepanjang masa hanya untuk mengelak dari demam berlaku. Betul tak??

Bila selsema baru makan ubat selsema bukan consume ubat selsema sepanjang tahun untuk mengelak selsema dari muncul. Ubatan yang mempunyai campuran kimia, dadah dan sintetik adalah tidak selamat untuk dimakan untuk tempoh masa yang lama.

Jadi berwaspada dengan ubatan atau suplemen yang anda makan hari ni! Sila semak  KANDUNGAN ubatan anda itu. Sudah semestinya anda kena pastikan juga adakah ubatan atau suplemen anda mempunyai kajian klinikal yang kukuh. Ini bukan soal main- main, tapi ini soal kehidupan dan kesihatan kita untuk jangka masa panjang.

Berbalik kepada Vivix Shaklee Mahal!! 
Jom tengok apa Antara manfaat dan kebaikan lain yang diperolehi sekiranya konsisten mengamalkan Vivix Shaklee adalah :

  • Vivix menyokong kesihatan jantung, otak, sistem imun dan sendi serta perlindungan antioksidan.
  • Vivix merupakan penemuan hebat anti penuaan selular. Bukan menghalang menjadi tua tetapi berpeluang kita melalui fasa penuaan dengan sihat dan cergas.
  • Vivix melindungi dan membaiki selular DNA. Kajian paling maju oleh Shaklee yang mana Vivix berupaya memperbaiki sehingga ke peringkat dalam sel bukan hanya setakat luaran sel sahaja.
  • Menggalakkan pembentukan baru mitochondria (penjana tenaga) untuk meningkatkan tahap tenaga dalam sel.  Hasilnya, badan akan cergas dan bertenaga sepanjang hari.

Nampak tak kat situ, fungsi vivix menyokong kesihatan keseluruhan badan. Kerana hanya Vivix satu satunya Tonic yang boleh sampai hingga ke peringkat selular DNA!.

Bertuah bagi mereka yang telah minum dan amalkan Vivix dari awal lagi. Bukan hanya membantu menyokong kesihatan  seluruh badan sahaja malah Vivix digelar World’s Best Anti-aging Supplement, Magic Potion, Cellular Anti-Aging Tonic dan banyak lagi gelaran!

Sambil nak sihatkan badan dapat extra bonus JADI MAKIN MUDA. Siapa tak nak kan. 

Vivix® mengandungi ramuan botani Shaklee yang tersendiri iaitu Polygonum Cuspidatum, anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol. Polifenol ialah kumpulan fitokimia berasaskan tumbuh-tumbuhan dengan kebaikan antioksidan dan berkesan melambatkan penuaaan sel.



Bebas Bahan Kimia dan Natural.
Lengkap dengan SIJIL HALAL


SATU SUDU KECIL VIVIX Sehari SUDAH CUKUP!

Nak testimoni lagi??? Sudah pasti berlambak testimoni VIVIX Shaklee ni..

















Saya nak VIVIX SHAKLEE hari ini juga, nak hadiahkan kat Mak, Ayah , Mertua dan Untuk Diri Sendiri juga!
Macam mana nak beli??

Senang jer Klik Butang "Beli Sekarang"


atau
Whatsapp Kak Nab
013.3860068

(Sid: 1215924)




* DISCLAIMER : These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment