VITAMIN UNTUK KULIT CANTIK YANG SUPERHOT!

                                                    sumber gambar : google
Semua wanita idamkan kulit muka yang flawless dan selembut baby gitu, termasuk Kak Nab ..kikikiki. Untuk kepuasan diri sendiri sebenaqnya.

Kalau kulit cantik tegang jer mesti sinonim dengan vitamin c lah, kolagen lah. sampai ada yang cucuk segala nak cantik punya pasal.

Sebelum ni Kak Nab dah story pasal Vitamin C kan.so, lah ni Kak Nab share pasai Collagen pulak. Speaking pulak Kak Nab oiii. 
Bahasa Inggeris Kita  panggil Collagen.
Bahasa Melayu kami sebut Kolagen. sama jaa pon bunyinya.

APA ITU KOLAGEN??
Kolagen ni sejenis protein yang bermolekul makro. Kolagen sangat penting untuk memelihara keremajaan dan keanjalan kulit. Kolagen terdapat dalam kulit, tulang dan gigi.

KOLAGEN BANTU PELIHARA KEREMAJAAN DAN KEANJALAN KULIT!! . Tu pasal ramai orang perempuan suka SANGAT benda ni.

KENAPA
Shaklee Collagen Powder BERBEZA  & Bukan Sekadar Collagen??

Setiap wang yang kita laburkan sangatlah berharga. Jadinya memang haruslah kita tahu apa kehebatan vitamin yang kita ambil kan.

Apa yang hebatnya Shaklee Collagen Powder sampai jadi rebutan??.
1.Ekstrak glukosamina sbg pelincir sendi dan mata
2.Lactobacillus acidepilus utk meningkatkan serapan kolagen
3.Ekstrak Biji camellia Japonica yang menghidrat dan membekal nutrisi kepada sel.
4.Ekstrak Pfaffia yang sangat penting untuk pertumbuhan rambut yang sihat, penghasilan hormon, dan untuk kekuatan dalaman.
5.Vitamin C sebagai penggalak penghasilan kolagen dalam tubuh.
6.Vitamin B yang berfungsi untuk menukarkan carbo dan lemak kepada tenaga ( meningkatkan metabolik badan untuk penghasilan kolagen).






Badan Sihat dan Kulit cantik uollss, siapa tak nak kan?? 

Ragu- ragu ka dengan Shaklee?? Halal ka semua ni, Selamat ka?? . Jawapannya:

Shaklee Lengkap dengan Landmark Study.
DIAKUI
Natural.

dan HALAL!
Sebab tu lah Kak Nab berani makan Shaklee.


Dapatkan Collagen Powder Shaklee Anda dengan Whatsapp :
Kak Nab
013.3860068

(Sid: 1215924)

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment