VITAMIN RAMBUT GUGUR AGAR TAK PERLU MELABUR BELASAN RIBU DI KLINIK RAMBUT

Bila rambut gugur dengan berleluasa sampai penuh "Floor Trap" time mandi.  Hangpa rasa apa?? Kalo Kak Nab dah rasa tak keruan, awat banyak sangat kan yang gugur? normal ka? ok ka aku ni? macam- macam persoalan kan..
Tu belum lagi ibu- ibu yang lepas bersalin. menjadi- jadi rambut yang gugurnya. Tapi tak kurang jugak orang lelaki.. ada setengah dah naik botak. Nak repair balik tanam rambut?? 
Hangpa tau dak, kos untuk tanam rambut baru adalah RM8/helai. Kalau 1500 helai dah RM12,000 tau kos dia.. Itu sikit tuh 1500 helai.. Kalau penuh satu kepala boleh agak dalam berapa ribu helai agaknya. Kos keseluruhan nak tanam rambut baru mau cecah ratus ratus ribu.. Tu diaa.. Jenuh bergolok gadai pulak nak tanam rambut kan?
Tapi orang Islam boleh tanam rambut ka? apa kata kita pakai cara natural jaa..
Mai lumur santan kelapa ka atau minyak zaitun dan serbuk kayu manis..3 kali seminggu.. Kalo yang dah beranak pinak ni maulah semua anak- anak dok pakat join berlumur nanti. lagi pulak seminggu 3 kali.. kalo Kak Nab memang tak sempatlah alamatnya. Penyudahnya amalkan 2 minggu dan 2 bulan terbiar jaa rambut tu. kikiki.
Sedar dengan masalah ini, Shaklee telah menyediakan produk yang sesuai untuk Set Keguguran Rambut yang terdiri daripada :

ESP
Serbuk protein semulajadi dari Shaklee untuk pertumbuhan rambut yang sihat, bina sel dan baiki kesihatan kulit kepala

Zinc Complex
Mengekalkan kelenjar serta merembeskan minyak yang melekat pada folikel rambut.


 B Complex
  • Vitamin B3 (Niasin) berguna untuk memperbaiki aliran darah pada kulit kepala.
  • Vitamin B6 (Piridoksin) untuk mengelak rambut gugur dan menghasilkan melanin untuk mengelakkan rambut beruban.
  • Vitamin B12 mengatasi masalah rambut gugur.
  • Biotin digunakan untuk menghasilkan keratin dan mengatasi masalah keguguran rambut.

Rangkaian penjagaan rambut Prosante (Syampu dan Perapi)
Melicinkan kutikel rambut dan melebatkan rambut.

Sebelum masalah keguguran rambut melarat lebih baik kita pelihara rambut supaya sihat dan kuat. Wanita bertudung pon kenalah jaga kesihatan rambut. Takkan nak pilih tudung yang cantik jaa..tapi rupa dalam tudung ..alahai..
Lebih baik amalkan supplemen Shaklee yang harga tak mahal dan tahan lama nih kan? Dapat lagi bonus kulit cantik, badan bertenaga, tak stress dan meningkatkan kesuburan. Tak ke best tuh kan? klik butang :Beli Sekarang" sahaja dan Set Keguguran Rambut akan sampai di pejabat atau di rumah selepas 3 – 5 hari bekerja. Klik Laju- laju naa..




Kak Nab 013.3860068

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment