SUPPLEMENT PUNCA BUAH PINGGANG ROSAK? BETUL KA NI?

MAKAN SUPPLEMENT BANYAK2 ROSAK BUAH PINGGANG??
--------------------------------------------------------------------------------
Bila sebut pasal makan supplement banyak- banyak rata- rata risau pasal buah pinggang kan.

Ada juga yang tanya " tak bahaya ke makan supplement banyak-banyak? macam risau ja?". ini soklan favourite ramai customer.

Apa yang hangpa patut amik tahu ialah beza supplement Sintetik yang ada unsur kimia dengan supplement yang Natural.
Sintetik ni benda apa kak nab?
Produk yang diperbuat daripada sintesis kimia, terutamanya untuk meniru produk semulajadi!

TIRU PRODUK SEMULAJADI?? KIMIA?? memang terang- terang bukan semulajadi.

Sangat Berbeza dengan supplement Shaklee yang dulunya Kak Nab ingat sama jaa dengan vitamin lain. punyalah takut nak makan vitamin..sebab takut kat buah pinggang. hihi time tu ilmu tak cukup.

Selama ni Shaklee dok claim depa berbeza. Kak Nab pelik sangat..apa yang beza sangat..sampai kalau google pasai vitamin memang 90% suggest Shaklee.

Lepas dah consume Shaklee dan membaca serta buat kajian sendiri, baru Kak Nab faham..ternyata memang berbeza.
Sebab Shaklee

1. SIAP ADA LANDMARK STUDY!.
2. Vitamin SEMULAJADI YERR.
3. Research untuk hasilkan Vitamin Shaklee bukan sebulan dua naa.

Kak Nab tulih 3 jaa dulu..ni pon dah panjang lebaq.

Landmark Study ni dibuat oleh pihak ketiga. Apa risikonya buat landmark study segala ni? Risiko besaq walaupun hasil kajian tidak menyebelahi syarikat supplement anda.Result tetap akan dipaparkan!. Malu Besaqlah kalau result tak ok kan?

Abis kenapa Shaklee berani sangat buat landmark study ni? untuk buktikan apa sebenaqnya?
Landmark study ni depa buat research kat orang yang dah consume Shaklee 20-30 tahun ok. bukan yang baru makan shaklee 2-3 bulan..
Pasal apa 20-30 tahun??
sebab secara purata penyakit terjadi dalam tempoh 10-20 tahun. Contoh fibroid nak besar makan tahun. begitu juga penyakit kronik macam kanser.

Abis tu apa bukti hangpa sihat dengan makan vitamin Shaklee ni. Sila belek Gambaq di bawah naa.


Siapa- siapa yang tengah makan supplement sekarang, Pastikan betul- betul, adakah supplement anda ambil selamat untuk jangkamasa panjang?
Vitamin Sintetik ka?? Gerun.
Ada bahan Kimia ka?? dan bertahun telan bahan kimia yang tak larut..ngeri kan.


Sila semak sekarang sebelum terlambat!
.
.
.
Nak guide pasal vitamin Shaklee?? Whatsapp
Kak Nab
013.3860068

Pengedar Vitamin Semulajadi.

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment