SHAKLEE UNTUK KULIT CANTIK LAGI SIHAT


NAK KULIT CANTIK, KEKAL CANTIK, DAN LEBIH CANTIK MESTILAH ADA USAHA KAN. 

Penjagaan mestilah secara keseluruhan iaitu:
  • Pilih produk penjagaan kulit (Skincare) yang sesuai dan betul betul selamat.
  • Minum Air Kosong yang cukup. Mesti Mesti.
  • Makan makanan yang sihat. 
  • Amalkan pengambilan makanan tambahan (Supplement). Tapi saya memang makan buah dan sayur yang cukup, perlu lagi ke supplement?
Kebanyakan buahan dan sayuran yang kita makan sekarang telah disembur racun perosak. Buahan dan sayuran juga di tanam di tanah yang kurang galian berbanding yang ditanam secara organik. Jadinya ,Kualiti dan zat yang terdapat dalam tanaman juga sudah terjejas. 

SUPPLEMENT SANGAT PERLU
Bagi menampung kembali semua vitamin yang tidak cukup di dalam badan kita. 


SET CANTIK PREMIUM 
:bantu anda jadi cantik dan sihat luaran dan dalaman:Jom baca fungsi setiap satu Supplement yang boleh bantu anda jadi cantik flawless gitu:


ESP - protein shake sebagai makanan sel tubuh. Sel sihat dan cukup makan, maka sihatlah seluruh tubuh luar dan dalam. ESP ni ialah Energizing Soy Protein. Tapi bukan soya bahaya ke? Baca entry Kak Nab Sebelum ni pasal bahaya soya >> Klik Sini.

SR Vita C Plus - Vitamin C memang lah wajib untuk kulit kan? Boleh baca entry Kak Nab yang sebelum ni .Selain untuk kulit, Vitamin C sangatlah membantu elak risiko demam selsema dan batuk .

Collagen Powder - Umur dah 30an nih, Collagen dah tak dihasilkan oleh badan kita. Maka kena ambil dari sumber luar. Bukan untuk cantik jer naa.. Sendi sendi tuh pun perlu Collagen untuk maintain sihat sampai usia emas. Sambil jadi cantik sambil jaga sendi- sendi. Tak ke bagus camtu? ;-)

Vivix -  Tak boleh tinggal. Kalau vitamin- vitamin lain cuma repair luar sel. Tapi Vivix satu satunya supplemen yang bertindak hingga ke dalam sel. Memang perlu sangat Vivix Ni. Siapa dah ambil Vivix pasti rasa perbezaan yang sangat ketara.


Nak Kulit CANTIK?? Jangan tunggu lama- lama . Whatsapp "SET CANTIK PREMIUM" ke:Hubungi:

Kak Nab
013.3860068
(Sid: 1215924)Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment