PRODUK UNTUK KULIT KUSAM

CAKKKK ...
FLAWLESS UOLLSS.. SILA JELES SECARA BERJEMAAH DENGAN GAMBAR DI ATAS. 


Untuk kita yang nak dapatkan kulit ala- ala di atas kenalah usaha lebih. 
  • Jaga Pemakanan Harian kita.
  • Tidoq kena cukup.
  • haa.. Ayaq kosong kena minum banyak (paling penting kot).
  • Elak Stressssss. 
  • Kenalah amik Supplement atau Makanan Tambahan untuk tambah dan ganti semua kekurangan vitamin serta nutrien dalam badan kita. 

Tapi...Tak bolehlah hari ni makan supplement dan berharap bangun tidoq esok truih jadi rupa Song Hye Kyo kan. 


ANTARA SET SHAKLEE PALING FOFULAR UNTUK BANTU RAWAT KULIT KUSAM IALAH:


ESP ( ENERGIZING PROTEIN ) DAN SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS dari Shaklee ternyata dapat membantu anda yang mempunyai Kulit Kusam dan Berjerawat. Kak Nab bukan cakap kosong naa.. siap dengan testimoni disertakan. Sekali 3 testimoni nuuu.


ESP ( ENERGIZING PROTEIN )
  • Sangat penting untuk pembentukan kolagen kulit.
  • Mempercepatkan proses pemulihan pada kulit dan mencerahkan kulit.
  • Melindungi sel sel dari kerosakan.
  • Mengecilkan pori pori muka.(memang perlu sangat kalo nak flawless)
  • Antioksida, bertindak menggantikan sel sel baru.

SUSTAINED RELEASE VITA-C PLUS
  • Membantu mencerahkan  kulit.
  • Sebagai antioksidan yang kuat untuk melindungi kulit dari pencemaran udara dan sebagainya.
  • Merangsang peningkatan produksi dan pembentukan kolagen kulit yang akan menjaga kekenyalan, keanjalan dan kehalusan kulit.

Vitamin C memang semua orang tahu fungsinya yang hebat  untuk kulit. Sampai ada yang berani cucuk Vitamin C untuk dapatkan kesan yang cepat dan serta merta. Kak Nab takut cucuk- cucuk ni.

Makanya kita guna cara Natural sudah. Tu pasal Kak Nab suka Shaklee. Selamat dan Natural. Halal lagi. 

Gadis-gadis yang nak hilangkan kekusaman dengan bantuan Shaklee. Whatsapp Kak Nab di Nomboq di bawah ni naa.

Hubungi:

Kak Nab
013.3860068
(Sid: 1215924)

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

2 comments:

  1. auuummmm-- syok tau set nih.. saya memang consumer.. tapi dah tambah kolagen.. hee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan...hasil yang sangat lah wow . ;-)

      Delete