PRODUK KURUS TERBAIK


NAK KURUS . NAK KURUS.. IDAMAN SEMUA WANITA..KAN?
Kurus dan Sihat Luaran Dalaman tu yang paling penting sekali. Jangan pulak jadik kurus kering macam tak cukup nutrisi tu..hat tu tak mau lah kan.

Banyak kes yang terpampang dalam akhbar dan televisyen berkaitan produk kurus dengan cepat yang memberi kesan buruk malah ada yang bawa maut. Mintak korang jangan terjebak dengan benda benda macam tuh. Bahayakan diri sendiri namanya.

Berlainan dengan produk Shaklee yang memang terbukti berkesan dan selamat untuk jangka masa panjang. Semua penyelidikan Shaklee adalah ke atas manusia dan mengambil masa berbulan malah bertahun tahun sebelum sesuatu produk di pasarkan.

BAGAIMANA SHAKLEE BOLEH BANTU ANDA JADI KURUS ??

Set Shaklee Bantu Anda Jadi Kurus dengan 3 konsep asas iaitu:

  • BAKAR
  • BUANG
  • BINA


BAKAR

Dua produk Shaklee yang paling laris untuk memecahkan dan membakar lemak ialah :

Lecithin

Lecithin membantu membakar dan memecahkan lemak dengan cepat dan berkesan. Selain itu ia juga membantu mencantikkan kulit dan memejalkan otot. Kalau korang ada masalah sembelit memang sangat disarankan untuk ambil Lecithin kerana ia meringankan masalah sembelit.

  • Seluar kena alter sebab dah longgar
  • Ukur lilit pinggang makin mengecil
  • Badan rasa ringan

Ada pulak bonus kata Lecithin nih buat dia dah tak jadi pelupa. menarik tu?


OmegaGuard

Fungsinya lebih kurang sama cuma minyak ikan terbaik dunia ini dapat bantu pecahkan lemak sekitar hati dan salur darah. Ia juga bantu rendahkan paras kolesterol dan memelihara kesihatan jantung.

Bagi yang ada masalah berkaitan jantung dan kolesterol tinggi, memang disarankan ambil OmegaGuard nih. 




BUANG

Dah bakar dan pecah takkan nak biarkan jer lemak lemak tuh bermaharajalela kan? Mesti nak kena buang dari badan kita. Ada 2 produk juga sebagai ejen membuang lemak iaitu :


Alfalfa Complex

Sebagai agen mengangkut lemak yang telah dipecahkan oleh Lecithin dan Omegaguard. Secara logiknya, lemak yang dipecahkan perlu diangkut keluar. Kalau masih berada dalam badan, macam mana nak kurus kan?

Bagi ibu menyusu, bonus tau ambil Alfalfa Complex nih sebab ia juga terkenal sebagai milk booster yang power. Kurus dan banyak susu, mau tak best?

Herb Lax
Fungsi seperti Alfalfa Complex tapi Herb Lax nih lagi power. Bagi yang susah nak "membuang" memang sangat digalakkan untuk ambil produk nih.

Herb Lax mampu untuk membuang toksin serta lemak lemak yang termendap dalam usus kita. Antara punca berat badan susah nak turun adalah toksin yang termendap nih la. Lama lama dalam badan kita, akan menyebabkan racun.

Ada yang risau nak ambil Herb Lax takut asyik membuang je kan? Jangan risau.. Ia tak bertindak macam tuh. Sekali atau dua kali membuang dah settle. Bertindak sangat lembut dengan perut kita.


BINA

ESP

Hot item Shaklee adalah ESP. Nak pekatkan susu badan alih alih terkurus pula. Nak kulit cantik, tiba tiba rambut terlebat dan berkilat. 

Seperti yang kita tau, protein adalah nutrien yang paling penting untuk badan.

Bagi yang ingin berdiet, ESP akan memberi rasa kenyang berpanjangan. Jadi, tak lah perut berbunyi bunyi kelaparan. Rasa kenyang lebih lama.

Bagi yang menderita dengan gastrik tapi masih nak berdiet, ESP adalah penyelamat korang. Tak percaya? Kena cuba lah. Hehehe.


Cinch Shake Mix

Terdiri dari 3 perisa berbeza iaitu Latte, Chocolate dan Vanilla. 

Ia rendah kalori namun bagi kita rasa kenyang lebih. Yang paling best Cinch nih ialah ia diperkayakan dengan leucine.

Leucine dapat membantu mengekalkan otot yang sihat. Jadi walaupun berat tak turun banyak, tapi saiz akan berkurang dan nampak lebih kurus. Lemak lemak jahat dalam badan akan diubah menjadi otot. Menarikkan?

Kalau tanya Kak Nab. Memang Kak Nab suruh ambil keenam enam produk untuk dapatkan hasil yang lebih mantap dan memuaskan.

Berat badan yang ideal dapat mengurangkan risiko diserang penyakit kronik seperti darah tinggi, kencing manis serta serangan jantung mengejut.



Pastikan korang pilih produk yang selamat. Jangan mudah terpengaruh dengan iklan iklan turun 10kg dalam masa seminggu. huhu.. kesan lepas sebulan tak tau lagi jadi apa..bahaya bahaya.

Jom Amalkan Makanan Tambahan Sihat dengan Shaklee. 

NAK ORDER SET BANTU KURUS SHAKLEE??

WHATSAPP "SAYA NAK KURUS" KE 013 3860068

Hubungi:

Kak Nab
013.3860068
(Sid: 1215924)


Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment