PRODUK KURUS TERBAIK SELAMAT UNTUK IBU MENYUSU

Ibu - ibu yang menyusukan anak memang berkobar kobar nak kurus kan?
yerlah lepas pantang semangat lain macam nak kurus kan..tapi dah menyusu anak tak kurus- kurus makinlah kerisauan melanda.

Siapa tak risau kan. kalau dulu berat 46 ,lepas beranak terus bertukaq jadi 64 , 74 , 84!! ( cam ultraman pulak bertukar segala.. tapi ultraman kurus jaa..oklah) mak mak ni lengkap dengan spare tyre lagi.
nak turun sekilo pon seksa. malah sengsara!


Masalahnya, tak semua produk kurus selamat untuk ibu menyusukan bayi kan. Kang silap makan produk kurus, baby yang dapat kesan sampingan.. nauzubillah hi minzalik.. Mintaakk ALLAH lindung.


Jadi kaji betul- betul produk kurus anda. PASTIKAN ADA RESEARCH yang KUKUH dan SELAMAT untuk JANGKAMASA PANJANG.



KENAPA SHAKLEE PRODUK TERBAIK??

Produk Shaklee lengkap dengan Landmark Study lagi. Ada Apa dengan LANDMARK STUDY ni ?? BACA KAT SINI



SET KURUS SHAKLEE UNTUK IBU MENYUSU TERDIRI DARIPADA 
  • ESP
  • ALFALFA COMPLEX 
  • LECITHIN




Kepada ibu ibu yang nak kekal sihat dan menyusukan bayi anda seperti biasa, sangat sesuai dapatkan bantuan dari Set Kurus Shaklee yang awesome ni :-) .

Yang penting lengkap dengan Landmark Study.

SHAKLEE DIAKUI
100% Natural.
Lengkap dengan SIJIL HALAL.


Dapatkan Set Bantu Kurus Ibu Menyusu anda SEKARANG !
Penjimatan menarik dan berbaloi baloi bagi yang mendaftar sebagai ahli.

Whatsapp Kak Nab untuk pembelian serta penjimatan segera
013.3860068


Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

1 comment: