KENAPA SHAKLEE TERBAIK UNTUK KAMI??


Bila mana ummi tengah susun vitamin shaklee..mereka pon datang nak check ummi buat apa. so kita amik gambar dulu lah. hihi
.

Kalau nak letak gambaq satu jaa yang favourite cam tak adil di situ. Sebab semua pon best..dan punya kesan tersendiri untuk kami sekeluarga.

Semua vitamin ni ada cerita disebaliknya. Kalau dulu batuk selsema kalau dah teruk sangat kena pegi klinik, soh doktor check ok dak..terutama adik..sebab dia premature.. dan kadang- kadang kena buat sonotron therapy..

kalau adik dan kakak batuk memang tak tenteramlah ummi..segala benda sapu dan bagi, supaya anak cepat sihat. Biasalah mak -mak ni kan..

Lepas try bagi Omegaguard kat depa..alhamdulillah kahak mudah longgar..bersin tu..terus keluar hingus.. dan paling best kadar batuk tu berkurangan dengan cepat..Alhamdulillah tak terhingga.

Kak Nab Ingat berkesan cepat kat kanak- kanak jer?? sekali nak dijadikan cerita asben demam dengan batuk selsema sekali harung.

Apa  lagi terus bagi nutriferon.. Alhamdulillah demam kebah dalam sehari..batuk pun berkurangan lepas consume Omegaguard. First time asben demam dan batuk tapi berjaya baik tanpa makan UBAT!!. Alhamdulillah sekali lagi.

#shakleeeffect gitu ;-)
Effect ESP kat Kak Nab?? lagilah banyak nya..serious best ESP ni pasai apa??
Kak nab start kenal ESP 3 tahun lepas semasa berpantang dan sekali harung menyusukan baby. Itu target awalnya.. tapi bila dah minum ESP tu ..baru perasaan badan rasa segar walaupun tengah berpantang dan berulang alik dari putrajaya ke HKL sebab baby premature.. so dok dalam inkubator kat HKL nunnn. 50 hari tu berulang almost everyday. Kalau tak amik supplement mau tergolek.

Dan kesan WOW kedua lepas consume ESP ialah gastrik yang dah bertahun- tahun Kak Nab dok hadap tu seakan hilang..sampai lupa sekejap saya pernah ada gastrik..ya ALLAH sangat bersyukur.

Kesan WOW lain sudah semestinya kulit jadi lebih licin. jerawat pon dah segan- segan nak muncul. 
Dahlah ESP tu sedap..KESANNYA?? memang tak terkata..banyak sangat. padahal mula- mula niat untuk penyusuan jer..tup tup dapat kulit licin..mau tak senyum lebaqq.

Asben Kak Nab pon dah minum ESP juga..dia pon dah rasai perbezaan yang sangat ketara. Selain bagi badan kami jadi lebih segar..ESP buat kami kenyang lebih lama. Secara tak langsung boleh SLIM sama!! syiokk kan..


Nak rasai sendiri perbezaan dalam hidup anda dengan Supplement Shaklee???
Whatsapp Kak Nab Sekarang:
013.3860068


(Sid: 1215924)

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment