KENAPA SHAKLEE TAK MAHAL???

Bercerita pasal nak beli supplement kita mesti berkira- kira sebab takut mahal kan. Lagi- lagi bila tahu harga..jadi terkedu dan terdiam. Kesimpulannya " Saya TAK Mampu!.". Walaupun dalam hati meronta nak sangat
beli vitamin dek kerana badan dah tak larat. tak tertanggung keletihan, kesihatan yang merundum dan sebagainya kan. 

Kenapa perlu sangat ambil vitamin- vitamin ni? makan ajalah seimbang macam biasa..kan?? Kalau hangpa nak tau, Kak Nab pernah baca sebelum ni pasal dah jaga makan sejak sekian lama. tak makan kat kedai sembarangan. Makanan pon terjaga dan terpilih tapi masih diserang penyakit walaupun dah berusaha jaga pemakanan semampu mungkin?

Ini betul- betul berlaku kepada ayah salah seorang kenalan Kak Nab.. Ayahnya memang seorang yang sangat menjaga pemakanan. sampai kedai makan pon kena tapis ok..mana yang boleh dan mana yang tidak.. tapi doktor sahkan dia menghidapi KANSER!! ALLAHU RABBI..

Masa tu derang tak kenal Shaklee lagi..Syahdu anak- anaknya.

Kami dah jaga makan dan dah makan dengan seimbang kenapa perlu sangat nak makan supplement segala ni?

Kenapa Kak Nab kata  supplement sangat perlu pada zaman sekarang?? baca entry Kak Nab DI SINI. Dalam entry tersebut Kak Nab dah kupaskan secara terperinci kenapa perlunya vitamin tambahan.

Jadi berbalik kepada persoalan, supplement shaklee mahal sangat Kak Nab oii!!

ya kaa??
ok jom kita bincang sama- sama.

Contoh 1:


Sustained Release Vita-C Plus 

Mengandungi 180 tablets!! wah serious banyak kan??
Sehari makan 1 biji seperti yang disarankan kat botolnya.
maknanya boleh tahan berapa lama??
yaaa boleh bertahan sehingga 6 bulan ok.

sebulan berapa kita labur untuk dapatkan Vitamin C yang complete dengan Research bertaraf antarabangsa dan siap landmark study ni???

Sebulan RM 16 ++ hinggit jaa ..yaa enam belas hinggit uollsss.

1 bulan = RM16++
1 hari = 0.50 sen camtu jaa.

Hangpa rasa murah ka mahal??  sahlah murah kan??

Kesan dia suam- suam kuku kot, tu pasal murah ..nak tahu ka?? meh tengok Testimoni Vitamin C Shaklee  KAT LINK NI.



Contoh 2: 
B Complex Shaklee
Ada 120 tablets dalam tu. Banyak dak? sehari makan 8 biji kot Kak Nab.. tu pasal depa bagi satu bekas sampai 120 biji.. ya kaa??

B Complex Shaklee ni dos yang disarankan kat botol dia sehari 1 biji. cuba hangpa buat matematik sikit naa..

Kalau sehari 1 biji maknanya boleh tahan sehingga 4 bulan. haa biaq betul Kak Nab...takkan tipu kot..hihi

Abis tu kalo tahan sampai 4 bulan ..sebulan bape hinggit kita invest??

1 bulan = RM14++ (empat belas ringgit ja ka??)
1 hari = 0.40 sen ja camtu.

Kesan B Complex ni memang wow.. Kak Nab memang tak boleh tinggal B Complex ni. sangat bagus melawan kelemauan dan keletihan yang bermaharajalela. Siapa yang emosi dan kemarahan tak terkawal tu sangatlah disarankan amik B Complex ni. Kalau boss uolls sejenis yang nak mengamuk tak tentu hala elok sangat hadiahkan dia B Complex Shaklee ni. Hihi. 

Mak mak supermom memang wajib telan B complex sebab memang sangat membantu kurangkan keletihan dan KEMURUNGAN. tak derlah nak tido jaaa dan mereput dalam kelemauan. 

Contoh 3:

Vita-E Complex Shaklee
Mengandungi 120 capsules

Sehari makan 1 biji.
Tahan berapa bulan?? yesss sehingga 4 bulan!

1 bulan = RM 39 sahaja.

Kesan memang superb untuk kulit dan kesuburan juga. Gabungan Vitamin E dan Zinc Complex adalah sangat disarankan kepada sang suami yang nakkan cahayamata. Sang isteri pula digalakkan ambil ESP dan Gla Complex. ;-)


Jadi Shaklee ni mahal ke?? Kesan biasa- biasa ka luarbiasa?? haa yang tu kena alami sendiri.. testimoni yang Kak Nab share tu bukan rekaan yer.. itulah kenyataannya.


NAK HARGA LAGI MURAH??? BOLEH
Whatsapp Kak Nab Sekarang:
013.3860068

(Sid: 1215924)
















Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment