INCOME TAMBAHAN DARI RUMAH

Sambil sambil mengemas dan mengurus rumah bolehlah berniaga jugak kan. Zaman sekarang ni semua dah online. Nak beli barang, pakai klik klik tau2 pakcik posmen antaq depan pintu truih.

Jadi macam mana surirumah yang nak mulakan perniagaan tapi memang tak boleh nak labur duit untuk beli stok barang- barang  yer? ada cara ke?

Tambah pulak memang tak boleh nak tinggal anak- anak untuk keluar bekerja. Jadi sambil-sambil jadi surirumah sepenuh masa nak jugak merasa jadi usahawan kan.

Ramai surirumah yang dah berjaya dengan Shaklee.
Mahal ke nak join Shaklee? Nanti kena simpan stok , tapi saya tak cukup duit....macam mana?

Senang banget.. Daftar keahlian Shaklee dan anda dah boleh mula berniaga.
Yuran Keahlian sebanyak RM69 (Semenanjung Malaysia) dan RM79 (Sabah/sarawak). 

tak yah labur ratus ratus pon.
tanpa perlu simpan stok. Jimat lagi di situ.
Nak Order Shaklee?? lagilah senang. klik klik jer kat website Shaklee..campak dalam shopping cart dan bayaq. tau tau barang sampai depan pintu dah.
Tak perlu nak angkut satu keluarga untuk pergi beli shaklee. 
Tapi kalau ada masa terluang bleh ja pegi shopping kat HQ  Shaklee untuk merasa kelainan gitu.. hehe.

Bestnya join Shaklee ni, selain Cash Bonus, Car Bonus, dan dapat juga masuk team Shaklee yang sangat membantu. So kepada yang serius nak jana pendapatan sangatlah sesuai ;-)

Sambil di rumah pon kita boleh jana pendapatan atau income tambahan sebenarnya. Sangat ramai yang telah berjaya dengan Shaklee. Anda bila lagi??


Daftarkan Keahlian Anda Sekarang
Whatsapp Kak Nab di 013.3860068.




Hubungi:

Kak Nab
013.3860068
(Sid: 1215924)



Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment