BISNES ONLINE YANG MENGUNTUNGKAN

Kenapa zaman sekarang rata rata orang ada bisnes online?
-sebab tak payah bersiap pegi kerja ke?
-sebab tak payah bayaq sewa kedai ke?
-sebab nak TAMBAH PENDAPATAN ke?



semua sebab di atas memang pencetus kita nak mulakan bisnes online. terutama alasan terakhir tu kan.


ada setengah kita yang bermula dengan MINAT. minat tudung, so jual tudung, minat kain pasang, niaga kain pasang. Jatuh cinta dengan vitamin dan akhirnya jual vitamin. syiokkk bercerita kat orang pasal khasiat dan kebaikan vitamin, tanpa dijangka ada yang membeli.

Untuk surirumah yang memang super bz, medium online memang sangat berguna. kita tak payah nak mengadap kedai kita 24 jam. Kita boleh set sendiri jadual kerja yang lebih fleksibel.

Sebab tu Kak Nab suka Bisnes Online :
1. tak payah pening pikir baju apa nak pakai pergi kerja hari- hari...hahaha.
2. sambil kerja sambil monitor anak.
3. bila rasa dah tepu dan tak boleh pikir dah..bolehlah stop sat dan rehatkan kepala. tu yang best 
4. of coz dapat tambah pendapatan. (hat ni lagi best)
5. boleh atuq masa sendiri. pagi petang malam nak buat apa.
6. of coz boleh multitasking. cuba tanya mak-mak shaklee sekalian. sah mostly riba anak sambil buat kerja... sebelah tangan buat kerja sebelah tangan pegang anak. dan lagi satu tangan kene tepis keganasan yang berlaku kat keyboard mak mak ...hahaha. awat kena guna sampai 3 tangan??erkkk... multitasking level mak- mak ni..depa ja tau lagu mana nak handle. kihkihkih.


Kepada supermom sekalian atau yang nak jadi supermom berpendapatan sampingan dengan Shaklee yang Awesome. 

Whatsapp Kak Nab Sekarang:
013.3860068

(Sid: 1215924)

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment