BAGAIMANA MEMULAKAN BISNES SHAKLEE YANG MANTOPP



Haaa tu diaa.. hangpa tengok gambaq kat atas tu,..tu lah realiti kehidupan kita sekarang. Dapat gaji baru seminit dah tinggal bape hinggit jaa. Gaji masuk jaa terus transfer bayaq bil, loan, insuran , hutang, tax segala. 


Nak sampai ke ujung bulan tu cam seksa sangat kan. Tu pasal, ramai yang buat kerja sambilan. Pagi kerja tetap, malam kerja sambilan. Tak dak masa dah dengan keluarga semata- mata nak carik rezeki untuk keluarga. Pi kerja anak tengah tidoq lagi... balik kerja pon anak tidoq dah.. sadisss dah syahdu.

Kesimpulannya cariklah kerja sambilan yang boleh sambilan betul- betul. Maksudnya sambil- sambil jaga anak boleh berniaga online. Sambil- sambil kemas rumah boleh berniaga. Sambil- sambil basuh kain boleh niaga juga.hihi. Anak depan mata. bisnes pon jalan. InsyaALLAH.

Shaklee salah satunya bisnes yang boleh bantu anda jana pendapatan sambilan, sambil makan biskut cicah kopi pon boleh niaga shaklee. Nak mulakan bisnes Shaklee senang jaa anda hanya perlu daftar keahlian sebanyak RM69 (semenanjung malaysia) atau
RM 79(sabah /sarawak)

dannnnn.. boleh mula berniaga dah... tak payah nak simpan stok pon.. Kita simpan kat HQ Shaklee jaa. Bila nak, baru order! shaklee anda terus sampai depan pintu rumah. 
Nak pos terus ke customer?? senang jaa.. letak aje alamat customer kat shipping tu..tau- tau produk shaklee terus sampai depan pintu rumah customer anda...tak ke mudah tu. Tapi jangan lupa selesaikan pembayaran dulu ..hihihi.

Paling best bisnes shaklee ni semua dihujung jari. Coaching dengan cikgu pon boleh online jaa.. beli shaklee pon pakai klik- klik jaa. Yang penting ada smartphone dan internet dah boleh dah start berniaga online.

NAK JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA TANPA YURAN KEAHLIAN?? KLIK SINI


Anda berkobar- kobar nak join bisnes Shaklee Hari ini??

Hubungi:

Kak Nab
013.3860068
(Sid: 1215924)




Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment