SHAKLEE TRIP KE LANGKAWI

Amboi syokkk naaa hangpa yang p trip Langkawi dengan Shaklee. Macam-macam privilage dapat, mau x senyum lebaq kanSalah satu yang bestnya trip Shaklee nih, bila SID tuh sendiri tak dapat join, boleh wakilkan pada suami, isteri, mak ayah, mertua atau anak anak (atas alasan yang kukuh tak dapat join).




Hotel pon bukan cikai2. Hotel untuk trip shaklee harus 5-7 Bintang. Macam kat langkawi dapatlah merasa tidoq The Westin . Tidur pon kat tilam empuk berharga RM13,000.Semua eksklusif utk geng Shaklee. Masuk2 bilik hotel dapat free gift limited edition lagi. Senyum lagi hehe.



Bab makan?? memang tak sempat lapar. hehe. Makan disediakan, tapi kalau tak sempat sebab ada aktiviti dan sebagainya, Makanya, Semua peserta akan dapat elaun makan. Macam trip Langkawi nih RM 50 untuk setiap kali makan. Maka, dapat RM150 untuk 3 kali. Padahal setiap kali makan sendiri tak sampai RM10 pun. Senyum Lagi Lebaq.

Kesimpulannya memang layanan vvip habis lah. Kalau kita pegi travel sendiri pon memang tak merasa mewah camni. Kalau boleh semua nak save budget kan . 

Yang teringin nak join team Shaklee dan merasa Trip Dalam dan Luar Negara . Jom Whatsapp


Kak Nab
013.3860068
(Sid: 1215924)

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment