SET BERSALIN SHAKLEE

Sebenaqnya, Kak Nab pon mula kenal Shaklee time pantang. Selepas bersalin anak kedua Kak Nab pon google2. Ramai syorkan Shaklee untuk berpantang dan penyusuan. Tambah pulak baby premature dan risiko jaundis (Kuning) agak tinggi . So memang tak boleh makan jamu. Jadinya memang haruslah ambil makanan tambahan (Supplement) untuk bantu tambah tenaga dan atasi kelesuan tahap gaban tu kan. 

Kak Nab kena berulang dari putrajaya ke HKL hari hari lah juga. Sebab baby kat HKL.Sangatlah jauh sebenaqnya, mau tak sakit badan kan.lagi lagi untuk ibu yang baru lepas bersalin. Selain mengamalkan minum air kurma, air madu dan kayu manis, serta habatussauda Kak Nab juga amalkan supplement Shaklee ni. Memang rasa berbeza dan bertenaga. Jatuh cinta sampai sekarang.

Kepada ibu ibu yang sedang hamil dah nak due atau tengah berpantang tapi belum tahu pasal Set Bersalin Shaklee?.. Mai berkenalan dengan Set super duper Shaklee yang membantu dalam penyembuhan luka, membantu memberi tenaga dan paling best bantu tambah susu ibu juga. Sangatlah banyak fungsinya.


SET BERSALIN OPTIMUM 





Kepada ibu ibu atau bakal ibu atau suami yang sayang isteri yang mencari Set Bersalin yang diyakini ramai dan of coz ada sijil halal kan.. Boleh Whatsapp "Set Bersalin" ke nombor di bawah:


Hubungi:

Kak Nab
013.3860068
(Sid: 1215924)

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment