SET BERPANTANG SUPER HEBAT

Selepas melahirkan anak, semua wanita akan rasa gerun nak bergerak. Kalau boleh nak duduk aje tak nak bangun sebab takut , ngilu , ngeri, sakit punya pasal. Lebih lebih yang bersalin secara caesarean atau bahasa pasar nya operate.

Bukan sahaja sebab sakit, tapi badan pon memang sedia tak larat , tak bertenaga , letih dan lesu.

Mesti ada rahsia tersembunyi kenapa orang putih boleh terus bergerak dan aktif even lepas bersalin. tak der pantang- pantang kan depa tu. Boleh jadik sebab mereka minum wine yang membuatkan badan panas. Kata orang tua, orang lepas bersalin tak elok badan sejuk - sejuk.

Lepas bershaklee Kak Nab kenal dengan satu produk shaklee yang Super Hebat apa lagi kalau bukan Vivix kesayangan semua orang. Ramai jugak ibu ibu yang berpantang dengan Vivix dan sangat berpuas hati.

Testimoni Paling panas Pasal VIVIX Kak Nab Dapat dari Kawan Kak Nab sendiri.
Dia Baru habis pantang anak keempat.
Bila di tanya apa hasil dia Minum VIVIX sepanjang berpantang operate yer yess...czer tu!!

Jawapannya:
" Powerrr Gilaa!!.Beza sungguh dengan bersalin 3 orang sebelum ni...dan walaupun czer (operate) seminggu dah travel KL Penang KL. 18 hari dah terbang naik flight ke Qatar.

Terkejut Kak Nab dengaq!!


Ajaibnya VIVIX Shaklee:
  • Luka jahitan episiotomy cepat sembuh dan kering.
  • Rahim cepat kecut dan kembali ke saiz asal.
  • Badan lebih cergas dan bertenaga.
  • Badan rasa panas dan sedap.
  • Tiada sakit kepala dan migrain.
  • Susu badan juga semakin banyak.
  • Walaupun tidur malam terganggu tapi siangnya sangat bertenaga untuk uruskan hal rumahtangga.
  • Balik dari hospital dah boleh jalankan kehidupan macam biasa di rumah. Bukan terbaring jek tak boleh buat apa apa.

Dengar macam macam feedback best memang mengujakan. Rasa macam dah tak payah nak telan jamu jamu yang pelik pelik dan pahit tuh kan?

Hanya Vivix pilihan hati untuk teman baik semasa berpantang. 

Bagi ibu hamil yang menunggu hari untuk bersalin dan berpantang. Sesungguhnya Vivix sangat sangat disarankan untuk anda.

Testimoni yang paling wow yang Kak Nab nak share berkaitan ibu berpantang yang kena bentan dalam pantang. Alhamdulillah, dengan izin Allah.. Sembuh dari bentan.

Anda Harus dapatkan VIVIX sekarang!. Pembelian dua Botol VIVIX dapat keahlian Shaklee secara PERCUMA!!.

Hubungi:

Kak Nab
013.3860068
(Sid: 1215924)

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

1 comment:

  1. Saya waktu bersalin dulu kena bentan sekali. Lepas tu memang rasa serik dah. Lepas ni saya memang nak guna Shaklee je waktu berpantang

    ReplyDelete