PENGALAMAN SENDIRI DENGAN ESP

Sebenaqnya ,Tersuka tanpa sengaja dengan ESP ni . Bermula dengan kak nab nak try time dalam pantang n plan nak stop ESP lepas baby stop menyusu kononnya..

Tapi, lah ni dah almost 3 years cannot stop.Memang kak nab try stop gak.secara paksa.tp x best sgt rasa badan..lemau x larat,letih,pedih perut pon kembali menyerang. Badan pon rasa cam malas..bile duduk malas nak bangun.sebenaqnya sebab bdn kite x cukup vitamin, semua jd x larat nak buat. plak tu gelebeh jer rasa badan. Sangat tak fit. Rasa nak baring jer..huhu

Uik memang tak boleh jadi ni.kak nab order blk ESP dan teruskan consume sampai lah ni. Kak nab dah consume dan rasa perbezaan sgt ketara.hangpa kene try baru tau.
tu blom lg cerita alfalfa, ostematrix, b complex .   lg terpikat.

SIAPA YANG BOLEH MINUM ESP?


KHASIAT ESP YG RAMAI TAK TAHU

ESP- SIAPA YANG TAK BOLEH AMBIL?
  • Pesakit Cyst
  • Pesakit Buah Pinggang
  • Pesakit Hipotiroid

ENERGIZING SOY PROTEIN
850 GRAM
RM150

CAM MANA NAK DAPAT DISKAUN YER??
WHATSAPP KAK NAB
013 3860068







fdfdfd




vvg;-

)

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment