KEMPIS DALAM 2 MINGGU??


Bila lemak mula berjoget joget, rasa semua serba TAK kena. Pakai baju besar nampak gumukss..pakai baju kecik lagilah ngeri nak tengok cermin..lagi sadis kalo masuk LRT ade org offer tempat duduk sbb ingat awak pregnant. padahal mengandungkan lemak..huhu..

Jadi Macam Mana kempis perut dlm 2 minggu jer?
nak pakai produk apa? makan ape? guna alat ape nak bg lemak tu lari yer? 
terlampau banyak produk kat pasaran yang menjanjikan kesan serta merta..ada yg sapu bp jam dah kempis beberapa inci ..tp selamat ke utk jangka masa panjang? Ade risiko kanser ke nanti?? ngeri ngeri.

Kenapa kena pilih Supplemen yg selamat ?? Cuba tengok Graf kat bawah ni:


Macam mana Supplemen Shaklee Bantu utk Kempiskan Perut ?

Alfalfa Complex Shaklee

>>Berfungsi dalam menyingkirkan lemak dan kolesterol. Kajian klinikal 

terbukti bahawa penggunaan jangka masa panjang alfalfa akan

--menghapuskan lemak, 

--mengurangkan kolesterol, 

--mencegah penyakit jantung, 
--mencegah strok dan darah tinggi.

Hanya alfalfa sahaja yang mengandungi saponin, seperti span yang bertindak sebagai serat yang menyerap kolesterol.



Lecitin Shaklee


>>Membantu memecahkan lemak. Apabila lemak dipecahkan kepada 

molekul2 kecil, proses me-nyah-kan lemak dari badan boleh 
dilakukan dengan lebih efektif. 
>>Lecithin bertindak lebih baik jika anda mengamalkan senaman 
secara konsiten.




Tu pasal bleh bantu bg kempis perut dan buang segala lemak2 tepu yg dah lama melekat tu. 
Tapi ade gak yg risau "tak berani lah kak nab makan ubat banyak2 cam ni.x bahaya ke?"

Shaklee adalah produk suplemen yakni MAKANAN tambahan untuk cukupkan nutrien yang kurang dalam badan kita yang boleh menyebabkan kita diserangi penyakit. Suplemen berfungsi ‘merawat’ punca asal kepada permasalahan kita.
Kalau kata ubat yg ada drugs segala tu ,jangan kata korang, kak nab pon tak berani nak telan.Siapa nak capai misi kurus mulus ..



Hubungi :
Kak Nab 013.3860068

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment