First Customer Kak Nab

Cik T ..siapa dia? dia ni lah antara customer terawal Kak Nab dalam bisnes shaklee ni. Cik T ada masalah gastrik yang agak teruk juga .hari- hari pedih pedut , badan pon tak larat cepat letih katanya.

Bila dia whatsapp tanye in detail..Gelabah lah mencari ilmu, kak nab pon ape lagi capai buku cari maklumat,guna khidmat pakcik google,dan tak lupa juga tanya upline bertalu2 haha..sorry naa..hehe.

Kak Nab pon explain kat dia nak consume ape n bagaimana..of cozlh ada ESP kan utk bantu pulihkan gastrik dia tu. Since Kak Nab pon dulu memang gastrik kronik, so lebih mudah nak guide Cik T.

Cik T pon kata dia nak google2 dulu.nak baca2 dulu katanye. Selang bp hari , Cik T whatsapp Kak Nab kate nak ambil lah Shaklee. dia nak Ostematrix juga katanye. Terus mintak total harga dan confirm kan ape dia nak. Senang aje x banyak cerita.
Lepas tu Kak Nab pon uruskan postage Shaklee Cik T...dah beberapa hr Cik T consume Shaklee, Kak Nab whatsapp dia tanye cam mn ? ape citer?

Jawapannya "Alhamdulillah perut dah tak pedih, kalau dulu memang hari2 pedih gastrik menyerang. Sekarang dah tak lagi . Badan pon dah kurang penat berbanding sebelum ni. " Wah hepinya Kak Nab dengaq. 

Sampai sekarang Cik T still consume Shaklee. Best katenya..dan testimoni terbaru dari cik T >> "Kulit pon dah makin licin"....wah bertambah hepi Kak Nab dengaq..apentah lagi Cik T yang alami sendiri kan. 

Fokus awal cik T nak settlekan gastrik tapi lepas consume shaklee .cik T dapat bonus kulit licin sekali. mau tak senyum lebaq.
Cik T pon register jadi member Shaklee tak lama lepas tu dan belikan Shaklee untuk Mak dia pulak..anak solehah ni. 

Bila kita dah rasa perbezaan lepas bershaklee .memang rasa nak share kat semua orang je ape yang kita lalui tu. Pasai apa best? apa kita rasa? Kenapa kita pilih shaklee? ...semua nak cerita.

Seronok bila kita dapat bantu orang jadi lebih sihat dan dapat tolong selesaikan masalah depa. Rasa puashati bila orang lain berjaya capai misi dan lebih sihat dengan Shaklee.

(Cik T dalam cerita ni bukan cik Ti...kus yer.. kalo cik Ti..kus,Kak Nab yg lari dulu ..hehehe)

Hangpa yg ada masalah sama dengan Cik T..nak Kak Nab bantu. Whatsapp nombor di bawah ni :





013.3860068
Kak Nab

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment