CARA NAK JADI AHLI SHAKLEE SECARA PERCUMA


Nak jadi ahli Shaklee? Jom Kak Nab kongsikan cam mana caranya.

Anda Boleh jadi ahli Shaklee untuk mana- mana sebab di bawah ni:

  • Nak Makan sendiri
  • Atau Buat Business
Tak kisahlah anda pilih yang mana. dua dua sebab tu menguntungkan dan of coz menjimatkan. Berbaloi baloi.

JADI CAM MANA NAK DAFTAR JADI AHLI?
1. Daftar menjadi Ahli di Shaklee HQ dengan menggunakan id saya sebagai sponsor id . (Id Kak Nab :1215924).

2. Yuran Keahlian sebanyak RM69 (Semenanjung Malaysia) dan RM79 (Sabah/sarawak). 

Nak Kak Nab Daftarkan?? lagilah boleh. Whatsapp Kak Nab 013.3860068 . 


TAPI, SAYA NAK JADI AHLI SECARA PERCUMA...CAM MANA??

Untuk jadi ahli shaklee secara PERCUMA tanpa perlu membayar yuran keahlian ialah dengan pembelian produk shaklee sebanyak 200uv (points). UV points ini akan terus dimasukkan ke dalam id Shaklee anda untuk melayakkan anda dapat cash bonus pulak..best betul. Dapat beli produk shaklee dengan harga ahli dan dapat pulak Cash Bonus yang akan dimasukkan ke akaun anda pada bulan berikutnya. Senyum Lebaqqq .hehehe

dan keahlian PERCUMA bermakna anda tak perlu bayar RM69 atau RM79 tu dah..seronok berganda camni!




Macam Mana nak dapat 200 UV?


Boleh pilih salah satu cara di bawah.

  1. Belian produk Shaklee yang anda kongsi beli bersama kawan-kawan dan keluarga.
  2. Belian 2 botol Vivix Shaklee.
  3. Belian 3 kotak Collagen Powder Shaklee.


*  150 mata (points) dah layak dapat cash bonus ;-)




FAEDAH WOW JADI AHLI SHAKLEE
  • Penjimatan sehingga 15-20% dari setiap pembelian dengan harga ahli.
  • Berpeluang menerima cashback walaupun untuk makan sendiri sekiranya pembelian bulan tersebut mencapai UV tertentu.
  • Tidak mustahil untuk menjana pendapatan sehingga 5 angka sebulan sekiranya serius untuk berbisnes.
  • Berpeluang untuk menerima pelbagai insentif tambahan dari Shaklee selain dari bonus bulanan sekiranya mencapai pangkat tertentu.
  • Berpeluang menerima bonus kereta yang dibayar setiap bulan dan semakin meningkat mengikut pencapaian masing-masing.
  • Berpeluang mengikuti pakej melancong dalam negara dan luar negara, umrah pon ada bagi ahli muslim. MasyaALLAH.Mau tak seronok
dan sudah semestinya dapat manfaat yang paling tiada tolok bandingnya hasil ambil suplemen Shaklee . 

Jangan tunggu lama lama. Pilih Untuk jadi Sihat bersama Shaklee. Hubungi Kak Nab untuk Pendaftaran Keahlian Anda dan dapatkan penjimatan juga. 


Hubungi:

Kak Nab
013.3860068
(Sid: 1215924)

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

1 comment:

  1. Wow bestnyaaaa jadi ahli. Banyak bonus Shaklee bagi ye

    ReplyDelete