BISNES MODAL KECIL, RISIKO RENDAH

Apa kabar semua, harini Kak Nab menaip dari utara tanah air. Ala-ala bercuti camtu! 
Dah lama tak makan char kuew tiew original Penang. Bila dah sampai kedai, order macam biasa feveret menu 'besaq kosong' satu. Chef2 yang masak dengan api naik punya la besaq, sat ja dah siap. Modal nak buat char kuew tiew tak la banyak kan. Sos, tauge, kucai, teloq ngan udang atau kerang sket selain kuew tiew la. Cuba hangpa beli bahan-bahan dan cuba masak sendiri! Sedap tak agak-agak? Hat tak gheti masak tu, maybe payah la kot. Tapi tgk customer char kuew tiew punya la ramai, sanggup kot. Antara contoh bisnes modal kecil, risiko rendah kan.



Tapi hangpa boleh quit job and meniaga char kuew tiew kalau rasa nak masak dia senang. Mesti laku kat lembah kelang. hahaha..Tapi kena sedap betui la. Meniaga barang dah ready lebih mudah. Sebab dah banyak testimoni yang dah tak boleh dipertikaikan. Shaklee antara perniagaan yang dah terbukti berjaya dengan konsep bisness modal kecil, risiko rendah untuk individu yang nak berjinak-jinak dengan berniaga. Hanya RM69.00 anda dah boleh start ajak orang jadi sihat dan cantik macam anda

So, agak-agak nak meniaga char kuew tiew ke Shaklee esok? hahaha.. teringat makan cher kuew tiew tak macam char kuew tiew kat KL. huhuhu 


Ok la, nak buat Shaklee jom call Kak Nab skang. Whatsapp 'charkuewtiew' kat 013-3860068. Nanti Kak Nab tau la hangpa nk meniaga char kuew tiew Shaklee.


Hubungi:

Kak Nab
013.3860068
(Sid: 1215924)

Kak Nab

A WAHM of a boy and a girl .Alhamdulillah.

No comments:

Post a Comment